Mehron schmink of kinderschmink kopen doet u bij Bodyglitter.nl

Een webwinkel vol materialen voor tijdelijke lichaamsverfraaiing zoals met een tijdelijke tattoo

Eyedesign Voetbal Step by Step -8 schmink afbeelding gezicht

Body Glitter heeft alles op het gebied van lichaams- en gezichtsverfraaiing van tijdelijke aard. Dat kan een tijdelijke tattoo zijn van een hart, bloem of sieraad of juist kinderschmink of Mehron schmink met schminkpatronen door middel van BadAss stencils. Zelfs Nail-Art hebben wij op onze zeer uitgebreide website staan. Door de vele inspirerende voorbeelden krijgt u gewoon zin om aan de slag te gaan! En in onze schmink webshop hebben wij honderden producten zowel voor volwassenen als kinderen. Wilt of kunt u niet zelf schminken. U kunt ons inhuren voor uw braderie, open dag, kinderfeest of bedrijfsfeest. Wij houden een professionele schmink sessie of zetten trendy glittertattoos. Bel ons op telefoonnummer 06-22190659 of mail naar info@bodyglitter.nl

Klaar voor een feestje? Met een tijdelijke tattoo of Mehron schmink komt u goed voor de dag!

Bij Body Glitter is tijdelijke lichaamsdecoratie tot kunst verheven. Want wat is er nu leuker en mooier om uw lichaam tijdelijk te versieren met een mooie afbeelding van een tijdelijke tattoo of uw gezicht of lichaam te verfraaien met schitterend geschminkte decoraties. Met kinderschmink of Mehron schmink wordt uw feestje wel erg feestelijk! Kijk in onze webwinkel voor alle benodigdheden om zelf schitterende glittertattoos te maken of professionele schmink decoraties. Voorbeelden genoeg van schminkfoto’s op onze website. Omdat wij het u makkelijk willen maken, vindt u op de website ook Step by Step uitleg met duidelijke foto’s. Het boodschappenlijstje hebben wij ook al voor u gemaakt, zodat u de gewenste materialen gelijk kunt bestellen.

In ons assortiment vindt u eveneens:

  • Glitterstenen;
  • Theater grime;
  • Schminkboeken en -tijdschriften;
  • Royal Brush Penselen;
  • BadAss stencils;
  • Alex Hansen stencils;
  • SmART Nails;
  • Funlenzen;
  • Hot Fix benodigdheden.

Waar is het feestje? Bestel vandaag nails, glitter tattoos en schmink!

Honderden producten online, die vindt u op onze website. Altijd van superieure kwaliteit, snel geleverd en met een goede service. In onze nieuwsbrief vindt u de nieuwste producten, zodat u altijd de show steelt op feestjes! Wilt u voor het bestellen meer informatie. Vul ons contactformulier in of mail naar info@bodyglitter.nl.